Menu Sluiten

Waarom een legertent kopen?

Het gebruik van legertenten is een veel goedkoper alternatief dan het huren van lokalen. De levensduur van legertenten kan tot meer dan 30 jaar bedragen. De aankoop van legertenten is voor een vereniging een investering die wordt terugverdiend door kostenbesparing op een kampplaats. Daarnaast is een kampplaats vinden voor een gedeeltelijk of volledig tentenkamp eenvoudiger dan grote gebouwen.

Door de grote afmetingen van de legertenten is het mogelijk om met een grote groep personen in één tent te kamperen. Het opstellen en afbreken van de tent is eenvoudig en gaat snel. Met enkele personen kan dit makkelijk binnen een uur.

Legertent

Lange levensduur

Legertent

Als u kiest voor een originele legertent en niet een moderne imitatie uit polykatoen bent u verzekerd dat de tent vele jaren van intensief gebruik kan doorstaan. Een tent die goed opgesteld is zorgt voor een betrouwbaar alternatief voor een lokaal.

Alle legertenten die we verkopen worden volledig nagekeken en indien hersteld. Hierdoor is de kwaliteit steeds gegarandeerd. Wil u meer weten over onze tenten, of zoekt u advies over wat voor legertent u het beste kunt aanschaffen? Neem dan vrijblijvend contact op.