Menu Sluiten

Waarom een legertent kopen?

Vaak worden legertenten gebruikt als slaapplaats tijdens een kamp voor jeugdbewegingen of verenigingen. Het gebruik van dergelijke tenten is een goedkoper alternatief dan het huren van plaatselijke lokalen. Het vinden van een kampplaats voor een gedeeltelijk of volledig tentenkamp is doorgaans makkelijker dan het zoeken van grote gebouwen om te kunnen overnachten.

De levensduur van een legertent kan tot meer dan 30 jaar bedragen. De aankoop van een legertent is voor een vereniging een investering gezien men hierbij kosten kan besparen op een kampplaats.

Legertenten kunnen grote afmetingen bedragen waardoor het mogelijk is om met een grote groep mensen in één tent te overnachten. Het opstellen en afbreken van dergelijke tenten gaat snel en is eenvoudig. Indien u met meerdere personen bent om dit te doen, kan dit ruim binnen het uur.

Legertent

Lange levensduur

Legertent

Indien u de keuze maakt om een originele legertent aan te kopen in plaats van een moderne imitatie uit polykatoen, verzeker ik u dat de legertent vele jaren van intensief gebruik kan doorstaan. Mits de tent goed is opgesteld, biedt dit een betrouwbaar alternatief voor een lokaal.

Al onze aangeboden legertenten worden voor de verkoop volledig nagekeken en indien nodig hersteld. Hierdoor is kwaliteit steeds gegarandeerd.

Indien u meer informatie wenst te bekomen over onze tenten of u wil advies inwinnen over de aanschaf van een bepaalde legertent, neem dan vrijblijvend contact op.