Menu Sluiten
20190406_162758

Over ons

Hallo, ik ben Gert Belmans.

Het ontstaan van mijn tentenbedrijf vloeit verder uit mijn periode als chiroleider bij Chiro Akspejo Jongens in Larum. Sedert 2005 was ik lid van deze Chiro. Naar jaarlijkse gewoonte gingen wij op zomerkamp waarbij er gebruik werd gemaakt van legertenten. Tevens was ik gedurende die periode verantwoordelijke voor de verhuur, aankoop en onderhoud van de tenten. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan met legertenten en heb ik mijn kennis verruimd.

In 2016 ben ik als hobbyist kleinschalig begonnen met de verkoop en reparatie van legertenten voor mezelf. Op 3 jaar tijd is deze hobby zodanig gegroeid dat ik nu zelfstandige in bijberoep ben.

Eind 2019 is de overname van de website domeinnaam Legertent.be gevolgd. In het voorjaar van 2020 heb ik nog een lot met tentzeilen aangekocht. Dit lot is afkomstig van het Belgisch leger met als doel een breder aanbod te kunnen bieden aan mijn klanten. De uiteindelijke doelstelling was om vanaf 2020 een totaalpakket te kunnen aanbieden: verkoop, onderhoud en toebehoren van legertenten. Heden is dit mogelijk op vraag van klanten.

We helpen u graag verder met al uw vragen in verband met tenten en toebehoren. Neem gerust contact met mij op.

Groeten, Gert

Stuur me een berichtje

Please enter your name.
Please enter a message.
Please check the captcha to verify you are not a robot.