Menu Sluiten

Legertent laten herstellen

Bij ons kan u terecht voor herstellingen van uw tentzeil (en frames). De zeilen herstellen we op een professionele manier. De herstellingen gebeuren door het naaien van de schade met een industriële naaimachine ofwel door het lijmen met reparatiedoek.

Losse naden, uitgescheurde hoeken, ontbrekende knopen, …  dienen hersteld te worden met de naaimachine. Dit kan enkel gebeuren als u de legertent binnenbrengt. Als uw legertent kleine gaten of scheuren heeft in het midden van het doek dient de herstelling te gebeurden door een reparatiedoek aan de binnenzijde te lijmen. Deze techniek kan u ook zelf ter plaatste als u reparatiedoek komt afhalen.

Herstellingen legertenten

'Onze seniortent met een scheur van ongeveer 1m breed op 1m hoog lieten we repareren door Gert. De herstelling was snel en perfect uitgevoerd, aanrader voor alle herstellingen!'

- Jinte, Chiro Millegem

Onze werkwijze

20201115_112024

Voor herstellingen werken we steeds met een vrijblijvende prijsofferte. Bezorg foto’s van wat u wil laten herstellen via Whatsapp, mail of FB en we bezorgen u een offerte. Als u het legertentzeil binnenbrengt kan de herstelling in de meeste gevallen binnen enkele dagen uitgevoerd worden in functie van de drukte.