Menu Sluiten

Herstelling legertent

U kan bij ons terecht voor de herstelling van uw tentzeil en bijhorende frames. De zeilen worden hersteld op een professionele manier door het gebruik van een industriële naaimachine of zal de schade gelijmd worden met een reparatiedoek.

Naaimachine:

Losse naden, uitgescheurde hoeken, ontbrekende knopen en dergelijke dienen hersteld te worden met de industriële naaimachine. Dit kan enkel verwezenlijkt worden als u de legertent binnenbrengt voor reparatie.

Reparatiedoek:

Als uw legertent kleine gaten of scheuren heeft in het midden van het doek, dient dit hersteld te worden door een reparatiedoek aan de binnenzijde te lijmen. Indien gewenst kan u dit zelf ter plaatse doen bij het afhalen van het reparatiedoek.

Herstellingen legertenten

'Onze seniortent met een scheur van ongeveer 1m breed op 1m hoog lieten we repareren door Gert. De herstelling was snel en perfect uitgevoerd, aanrader voor alle herstellingen!'

- Jinte, Chiro Millegem

Onze werkwijze

20201115_112024

Voor herstellingen werk ik steeds met een vrijblijvende prijsofferte. U bezorgt mij de nodige foto's van wat u wenst te herstellen, dit kan via Whatsapp, email of een Facebookbericht, op basis van deze foto's kan ik een prijsofferte opmaken. LET OP: DE VERNOEMDE PRIJZEN OP DE WEBSITE ZIJN EXCL. BTW.

Als u het legertentzeil bij mij binnenbrengt, kan de herstelling in de meeste gevallen binnen enkele dagen uitgevoerd worden. Dit is natuurlijk steeds afhankelijk van de drukte.